5 redenen waarom ‘No Good Nick’ je nieuwe favoriete serie is!

Streep maar een dag door in je agenda, pak er een mok thee en een grote chocoladereep bij, want Netflix heeft afgelopen week een serie geplaatst waar je geen genoeg van gaat krijgen! Welkom in de wereld van ‘No Good Nick’. 

Afgelopen week stuitte ik op de toffe nieuwe serie ‘No Good Nick’. Ik besloot de eerste aflevering te kijken, maar dat resulteerde uiteraard al snel in aflevering 2,3 en ga zo maar door. ‘No Good Nick’ vertelt het verhaal van minderjarige oplichter Nick die het leven van een normale Amerikaanse familie op zijn kop zet als ze beweert verre familie van ze te zijn. Dat ze dat niet is, zal je vast niet verbazen. Maar dit blijkt wel een geweldige insteek voor een grappige, spannende en ontroerende serie. Hieronder vijf redenen waarom dit jouw nieuwe favoriete serie gaat worden!

  1. Keek jij vroeger ook altijd naar series als Wizards of Waverly Place, Hannah Montana of Good Luck Charlie? Is het antwoord volmondig ja, dan is ‘No Good Nick’ echt een aanrader. Iets moderner, iets volwassener maar geeft dat zelfde nostalgische gevoel als de bekende Disney-series.
  2. Melissa Joan Hart is terug! De vrouw die jarenlang meespeelde in de hitserie Melissa & Joey en iedereen aan het lachen maakte. Ze is haar humorvolle acteerstijl zeker nog niet verloren en zorgt in ‘No Good Nick’ voor de nodige grappige momenten.
  3. ‘No Good Nick’ behoort tot de categorie, huilen van het lachen en ontroering. De acteurs zwaaien je met gemak van grappige momenten naar ontroerende momenten. Zo zien we Nick in eerste instantie een grote diefstal plegen om vervolgens toch een stapje terug te doen als haar pleegfamilie vertelt dat ze om haar geven.
  4. De serie weet op een leuke manier hedendaagse problemen op de kaart te zetten. Zo is een van de kinderen helemaal geobsedeerd door alle misstanden in de wereld, zoals: plastic soep, kinderen die niet naar school kunnen in derdewereldlanden en de kleding industrie die niet fair trade werkt. Kleine momenten in de serie zijn ingericht om hier aandacht aan te geven en dat maakt dit niet alleen een geweldige sitcom maar ook een maatschappij betrokken sitcom!
  5. ‘No Good Nick’ is de ultieme bingewatch serie. De afleveringen duren zo’n twintig minuten en de eerste tien staan nu op Netflix waardoor je er binnen een middag doorheen bent. Al is de kans groot dat je het jammer vindt dat er niet meer afleveringen opstaan!

Heb jij ‘No Good Nick’ ook al gekeken? Laat weten bij de reacties wat jij van de serie vindt!

3 Comments

Add Yours
  1. 3
    Betne

    Heb het als aanrader van een vriendin gekregen en er een middagje voor gepakt om even tussen mijn lijst van series te kijken ik begon met no good nick en ik heb in die middag het hele deel gezien nu net deel 2 uitgekeken en ben nu al aan het googlen voor deel 3 top serie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.