5x films voor deze zomer

De hitte uit en de bioscoopzaal in! Deze zomer draaien er weer een aantal leuke, grappige en spannende films in de bioscopen. Ik zet mijn vijf favorieten op een rijtje. 

De boekverfilming: Disobedience
Na de dood van haar vader die rabbijn was, keert Ronit (Rachel Weisz) terug naar de besloten orthodox joodse gemeenschap waaruit ze verbannen was. Als ze weer contact krijgt met haar jeugdvriendin Esti (Rachel McAdams) zorgt dat voor controverse binnen de gemeenschap.
Gebaseerd op het gelijknamige boek van Naomi Alderman.

Vanaf 12 juli

Zingen mee uit volle borst met: Mamma Mia Here We Go Again
You can dance! You can jive! Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie keren we terug naar het Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug, maar ook een aantal nieuwe gezichten maken hun opwachting, zoals Lily James die de rol van de jonge Donna vertolkt en Cher.

Vanaf 18 juli

Terug de schoolbanken in met Night School
Als de zaak waar de hoofdrolspeler (Kevin Hart) voor werkt afbrandt komt hij zonder baan te zitten. Aan een nieuwe baan komen zonder diploma’s blijkt alleen niet zo makkelijk. Hij heeft dan ook nog maar een optie: terug de schoolbanken in. En dan wel de banken van de avondschool, waar de hilarische Tiffany Haddish de rol van zijn docent vertolkt.

Vanaf 18 oktober

Op het puntje van je stoel met Mission Impossible – Fallout
Tom Cruise is terug in de rol van Ethan Hunt in Mission: Impossible – Fallout! Samen met het IMF team (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) en terugkerende personages (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) bevindt Ethan zich, nadat een missie verkeerd afliep, in een race tegen de klok.

Vanaf 2 augustus

Schattige honden in Dogs Days
Een aaneenschakeling van verhalen waarin honden de hoofdrol spelen. Hoofdrolspelers Vanessa Hudgens, Eva Longoria, Nina Dobrev en Finn Wolfhard nemen je mee naar een honden verjaardagsfeestje en een hondendate. De schattige viervoeters zorgen voor een bijna twee uur aan leuke ontmoetingen en hilarische situaties.

Vanaf 23 augustus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.