5x Waarom je ‘High School Musical: The Musical: The Serie’ wilt kijken!

High School Musical, ik heb de films vroeger grijsgedraaid. En velen met mij, jarenlang waren we in de ban van de Wildcats en uiteraard de relatie tussen Gabriëlla en Troy. Afgelopen jaar bracht Disney de nostalgie terug door de film te eren met een splinternieuwe serie over de volgende generatie Wildcats, ‘High School Musical: The Musical: The Serie’. Nu we deze zomer veelal thuis zullen doorbrengen is het tijd om weer helemaal in de musicalsfeer te komen en vertel ik je de 5 redenen waarom jij deze serie echt gezien moet hebben.

pxhere
  1. Pakkende verhaallijn: gesproken over een pakkende verhaallijn! De nieuwe serie centreert zich rond de musical die wordt opgevoerd door de nieuwe generatie Wildcats. Maak je maar op voor snode Sharpay achtige plannetjes, nieuwe relaties zoals die van Gabriëlla en Troy en dat bekende feelgood gevoel door alle mooie momenten.
  2. ‘We’re all in this together’. Toen ik aan deze serie begon was ik bang dat er teveel nieuwe liedjes in zouden komen en dat de oude liedjes compleet vergeten zouden worden. Niets is minder waar want doordat de nieuwe generatie in deze film de oude musical terugbrengt, komen er veel klassiekers voorbij. Sing a long gegarandeerd!
  3. Getalenteerde cast. Disney brengt in deze serie een aantal getalenteerden jongeren bij elkaar die we eerder hebben gezien op Disney Channel. De cast is precies goed voor de rollen, en sommige lijken ook nog eens op hun oudere rolgenoten. Daarnaast voegen ze ook wat nieuwe talenten toe tot de cast en deze laten je echt verstelt staan. Ik was vooral omder de indruk van Julia Lester, wat kan zij zingen zeg!
  4. ‘High School Musical: The Musical: The serie’ heeft een fijne Glee-achtige vibe, met een snufje Gossip Girl en Modern Family. Alsof het beste uit deze drie series is gecombineerd met HSM. Zo zitten er meerdere real life momenten in de serie waarbij de cast recht in de camera praat. Heeft het die feelgood Glee vibe door de vele nummers en de relaties tussen de personages, en zitten er een aantal personages in de serie die zo uit Gossip Girl zouden kunnen komen.
  5. Het is de ultieme binge serie. Met episodes die variëren van een half uur tot bijna veertig minuten is dit een echte binge waardige serie. De catchy verhaallijn, het fijne acteerwerk en de muziek maken dit een spektakel om te kijken.

Heb jij ‘High School Musical: The Musical: The Serie’ ook gekeken op Disney +, laat weten wat jij van deze serie vindt bij de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.