‘A whole new world’ met ALADDIN X DIFUZED

Geestige prints, schitterende tassen en Oosterse patronen. Disney heeft de krachten gebundeld met Difuzed en zet een super leuke, maar vooral mooie collectie tassen en onder andere portemonnees neer, geïnspireerd op het recent verschenen visueel spektakel Aladdin! Een must voor iedere Disney liefhebber.

Difuzed is een lifestyle brand dat je waarschijnlijk wel kent. Ze maken de meest leuke, schattige tassen, kleding en onder andere petjes van je favoriete Disneyfilms. Samen met Disney brengen ze nu een Aladdin collectie uit! De collectie bestaande uit tassen, een rugzak en portemonnees zijn allemaal voorzien van een catchy Oosters patroon, glitters en afbeeldingen van de geest. Ik werd er meteen vrolijk van! Disney stuurde mij de Magic Carped Glitter Drawstring Bucket Bag toe om te kijken of de tas net zo tof is als de film.

‘Disney X Difuzed maakt van een dagelijkse bezigheid een fun moment’

Wat ik meteen leuk vind aan de collectie van ALADDIN X DIFUZED is dat ze van de tassen echt een fun moment van het inpakken van je spullen hebben gemaakt. De ‘Magic Carped Glitter Drawstring Bucket Bag’ beeld het magische tapijt van Aladdin uit en komt met een zwarte binnenvoering. Doormiddel van een koort met twee flosjes eraan, kun je de tas dichttrekken. Hoewel de tas er op de foto enigszins klein uitziet kon ik er makkelijk een boek (ja ik blijf toch echt een boekenfan, ze gaan overal mee naartoe), telefoon en nog wat kleine dagelijkse spulletje in kwijt. De stevige buitenkant zorgt er tevens voor dat je spullen beschermd blijven, super fijn.

Ik ben een type dat graag de ene dag gekleed gaat in zwart/wit kleding en de volgende dag uit te tekenen is in een oranje trui met een groene broek. Tassen moeten voor mij, naast praktisch, dan ook bij iedere outfit passen. Hoewel de Magic Carped Glitter Drawstring Bucket Bag een bonte verzameling van kleuren is past hij bij iedere outfit, wel zo handig 🙂

Natuurlijk bestaat de collectie niet alleen uit de Magic Carped Glitter Drawstring Bucket Bag, zie hieronder de gehele ALADDIN X DIFUZED collectie!

De hele collectie is op bol.com te koop, de prijzen variëren van €22,99 tot €59,99

1 Comment

Add Yours

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.