Boekenfestijn opent eigen winkel

Vaak als ik rond loop op het Boekenfestijn wens ik dat er ook een winkel zou zijn van dit fenomeen. Our prayers have been heard! In Uden is de eerste Boekenfestijn winkel geopend van Nederland!

Boeken, boeken en nog eens boeken! Meteen als je binnen komt in de winkel in Uden weet je dat dit het Boekenfestijn is. De bekende trollies staan al klaar om volgeladen te worden! Tafel met boeken en hobby artikelen spreiden zich voor je uit. “We willen mensen echt kennis laten maken met het Boekenfestijn,” aldus Ramon van het Boekenfestijn.

Zoals je van het Boekenfestijn gewend bent liggen er echt rijen met Nederlandse en Engelse boeken voor een redelijke prijs. Ook liggen er, voornamelijk voor in de winkel, recent verschenen boeken zoals het nieuwe boek Lang leve de liefde van Jill Mansell.

boekenfestijn winkel 4

 

De winkel is gevestigd in het oude V&D gebouw. (Loop richting de h&m en sla daar linksaf, dan ben je er) Behalve een kleine sticker op de vloer ,die stamt uit het V&D tijdperk, is het pand totaal overgenomen door boeken. “We hebben nu een kleine selectie liggen, maar als de beurzen weer van start gaan dan zal het aanbod ook meegroeien.”

boekenfestijn winkel 1Ben jij ook van plan om een bezoekje te brengen aan de eerste winkel van het Boekenfestijn, je kunt er maandag van 09.00 tot 19.00 uur, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 09.30 tot 19.00 uur, vrijdag van 09.30 tot 21.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur terecht voor zowel iets oudere boeken als de nieuwste boeken! De winkel is nog drie maanden geopend.

Heb jij ook een bezoek gebracht aan de winkel van het Boekenfestijn of ben je dat van plan? Laat weten bij de reacties wat jij ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.