Boekhandels die je gezien moet hebben #2: Bek Boeken

Denk Engeland, denk hout, denk rijen aan boeken! Ik bracht een bezoekje aan Bek Boeken in Veghel en vond het allemaal! 

Ik ben ontzettend fan van Engelse boekhandels. Ze stralen warmte, knusheid en de geschiedenis van de Engelse literatuur uit. Dit vond ik allemaal terug in boekhandel Bek in Veghel. Een boekhandel die al tientallen jaren bestaat en waar je bij binnenkomst verrast wordt door het originele interieur.

bek boekhandel

Zo staan er trappetjes bij de boekplanken omdat deze oneindigende lang lijken en is er voor de kleine lezers onder ons een bank die lijkt op een opengeslagen boek.

bek boekhandel 3

Niet gek dat deze boekhandel vaak wordt aangehaald als een van de mooiste van Nederland. Van buiten ziet de winkel eruit als een van vele, maar stap zeker over de drempel want deze boekhandel mag met recht een parel genoemd worden. Als je er bent vergeet dan ook niet naar het plafond te kijken, daar zijn namelijk de meest mooie schilderingen op te zien.

bek boekhandel 2

Ga jij een ook kijkje nemen in boekhandel Bek of ben je er al geweest? Laat weten bij de reacties wat jij van deze boekhandel vindt! Boekhandel Bek is te vinden op Hoogstraat 5 in Veghel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.