Boekhopper x Vanity Fair

Als ik ergens een grote liefde voor heb dan is het wel voor het geschreven woord. Niet alleen in boekvorm, maar ook in tijdschriften. Maandelijks lees ik een heel stapeltje weg, waarvan de Britse Vanity Fair toch wel mijn echte favoriet is.

Niets fijner dan ’s avonds lekker op de bank met een kop thee en een tijdschrift. Voordat mijn liefde voor boeken meer vorm kreeg (ja er was ook nog een tijd voor deze boekenhysterie haha), las ik iedere maand een stapeltje tijdschriften. Zoals zovelen begon het bij de Tina, ging ik daarna over op het Amerikaanse tijdschrift J-14. Een paar jaar later maakte de Glamour haar intrede in mijn leven (waar ik nu met veel plezier de boekrecensies voor schrijf), gevolgd door de Elle, Vogue (zowel de Nederlandse als de Amerikaanse en Britse versie) en nu ben ik helemaal verknocht aan de Britse Vanity Fair. Een blad met mode, entertainment en verhalen over maatschappelijke onderwerpen. Eigenlijk een tijdschrift waarin alle sterke componenten samenkomen die ik in alle andere tijdschriften ook zo leuk vind! Daarom is het ook zo ontzettend tof dat ik jullie mag vertellen dat Boekhopper haar eigen kortingscode krijgt bij Tijdschriftenzo*, waarmee jullie een abonnement op Vanity Fair kunnen nemen met 10% korting!

De Boekhopper kortingscode voor Vanity Fair is geldig in zowel Nederland als België, en geeft je 10% korting op een jaarabonnement van €89,95. Om de korting te activeren vul je de code HOPPER10PCT in bij betaling. (Deze is tot en met 30 september 2019 te gebruiken)

‘Vanity Fair is voor mij het tijdschrift waarin al het moois dat de tijdschriftenwereld te bieden heeft samenkomt’

Vanity Fair in het kort

Vanity Fair is al meer dan honderd jaar op de markt (met tussenposes) en brengt een mix van mode, entertaiment, beauty, reizen en maatschappelijke onderwerpen die haken aan economie en politiek. De journalisten van Vanity Fair brengen een mix van vlotte interviews met een creatieve insteek, tot interessante, informatieve achtergrondartikelen die aanzetten tot denken. Vanity Fair is er voor de moderne man en vrouw die graag wegdromen bij de mooiste kleding, willen weten wat er speelt in de wereld en worden geïnspireerd om meer uit het leven te halen. Het blad komt iedere maand uit.

Tijdschriftenzo

Het Nederlandse Tijdschriftenzo biedt al 11 jaar 2500 Engelse en Amerikaanse titels aan in Nederland en België. Ik kwam voor het eerst met deze leverancier in aanraking toen ik helemaal fan was van het Amerikaanse blad J-14. Losse exemplaren kostte een klein vermogen, maar in een abonnement van Tijdschriftenzo bespaarde ik bijna de helft. Let er wel op dat wanneer je een abonnement afsluit het 6 tot 8 weken kan duren voordat je het eerste nummer in huis hebt. Het abonnement stopt automatisch na een jaar en wordt alleen op verzoek verlengd. Tevens kun je een abonnement cadeau geven.

*Dit betreft een samenwerking tussen Boekhopper en Tijdschriftenzo, bovenstaande tekst kan worden gezien als een advertorial.

1 Comment

Add Yours

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.