Boekpresentatie: Claudia de Breij

Ze is inmiddels een grote naam in het Nederlandse cabaret. Met een oeuvre compleet met boeken en cd’s is ze al jaren een fenomeen. Op 31 december 2016 gaf ze een oudejaarsconference en laat dat nou de aanleiding zijn voor haar nieuwe boek.

9200000061955492Boekhandel Broese in Utrecht stond afgelopen maandag vol met fans van Claudia de Breij. Om twee uur presenteerde ze daar haar nieuwe boek ‘De oudejaars en alle verhalen erachter‘. In de boek valt niet alleen haar oudejaarsconference te lezen maar ook verhalen van haar reizen voor Unicef waar Claudia vluchtelingen ontmoette. Zo vertelt ze een verhaal over vijf kinderen die samen les krijgen. Telkens is er weer een schoolbankje leeg en weten de kinderen dat een van hun vriendjes het land uit is gezet.

‘De oudejaars en alle verhalen erachter’ is zeker geen aaneenschakeling van verhalen over vluchtelingen. “Het boek is gevuld met de conference en ook delen uit de conference die niet op televisie zijn gekomen. Je moet zo’n show toch in 80 minuten neerzetten,” aldus Claudia. Ook zijn er pagina’s uit de notitieboekjes van Claudia verwerkt in haar nieuwe boek.

‘De oudejaars en alle verhalen erachter’ is vanaf deze week te koop bij verschillende boekhandels en online!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.