Dan Brown Experience Utrecht Centraal

Ter ere van het nieuwe boek van Dan Brown, ‘Oorsprong‘ werd op 3 oktober een pop up store geopend op Utrecht Centraal. ‘Los de vier raadsels op en kraak de code die toegang geeft tot de geheime Dan Brown-ruimte’ luidde de aankondiging. Boekhopper ging de challenge aan!

Oorsprong is het nieuwe boek van Dan Brown, de populairste thrillerschrijver ter wereld. In Oorsprong houdt Robert Langdon zich bezig met de vragen: Waar komen wij vandaan en waar gaan wij naartoe? Het verhaal speelt zich af in Spanje: Madrid, Barcelona, Bilbao en Sevilla en zit vol moderne kunst, innovatieve technologie, codes, religie, geschiedenis en architectuur.

Een nieuw boek in de Da Vince Code serie, dat moest natuurlijk gevierd worden. Uitgeverij L.S. Amsterdam en AKO sloegen dan ook de handen in een om het boek feestelijk de wereld in te brengen. Woensdag bezocht ik de winkel en wat is hij mooi geworden!

De code hebben we uiteindelijk gekraakt en we hebben een bezoekje gebracht aan de geheime Dan Brown-ruimte. Ik zal niet spoilen wat je daar gaat zien maar ik vertel je wel dat het heel leuk is!

De winkel staat er drie weken en de avonturiers die de ruimte weten te bereiken maken kans op een reis naar Barcelona en kaarten voor de lezing van Dan Brown.

Benieuwd naar het eerste hoofdstuk van ‘Oorsprong’? Lees het hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.