Editor’s letter: Januari

 

Heb je al plannen gemaakt voor het nieuwe jaar? Ga je veel sporten, of juist wat meer tijd besteden aan lezen? Ga je vaker naar je familie of wil je die ene promotie binnen slepen? Een nieuwjaar is als een dik pak sneeuw. Een wit canvas dat opnieuw kan worden gekleurd.

2017 wordt het jaar waarin Boekhopper alweer drie jaar bestaat en wat is de tijd snel gegaan. Van een kleine blog die werd ontwikkeld voor een schoolopdracht is het uitgegroeid tot een plaats waar ik mijn passie voor boeken met jullie kan delen. Waar ik met Jennifer Niven kan praten over haar fantastische boek ‘Waar het licht is’ en van de Schotse schrijfster Estelle Maskame leer hoe ik het woord Edinburgh op zijn Schots uit moet spreken. En laten we ook zeker niet de mooie kans vergeten die Dwarsligger heeft geboden om het ambassadeurschap te vervullen.

Ik hoop dat 2017 nog heel veel mooie dingen gaat brengen op het gebied van boeken. Dat we samen maar mooie pareltjes mogen ontdekken in de wereld van de boeken en nog vele auteurs ons mogen inspireren.

Gelukkig nieuwjaar!

Liefs,

Saraï

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.