Een parel van een boekhandel!

Soms kom je een boekhandel tegen en zou je het liefst je hele huis leeghalen om daar te gaan wonen. In Breda staat zo’n boekhandel waar je dagen in kunt rondbrengen. Het Grand Theatre Breda, een oud theater dat is omgebouwd tot boekhandel met behoudt van unieke aspecten van het theater!

De Grand Theatre Boekhandel wordt vaak gezien als één van de mooiste boekhandels van Nederland en na een bezoekje kan ik dat alleen maar beamen. Wat een adembenemend mooie boekhandel. Het heeft echt nog de vibe van het oude theater door de kroonluchters en de mooie lichtkoepel.

grand theatre breda 10
Lichtkoepel
grand theatre breda 5
Kijk eens naar boven en zie daar de mooie kroonluchters!

Toen ik een bezoekje bracht werd er minstreel muziek gespeeld, dat maakte het nog meer compleet. Hoewel het gebouw oudheid uitstraalt zijn alle boeken splinternieuw. De collectie is jaloersmakend en je gaat gegarandeerd met een boek naar huis!

grand theatre breda 7
Ook Annie is vertegenwoordigd in Grand Theatre Breda

grand theatre breda 8

Het Grand Theatre is wel lastig om te vinden als je niet uit Breda komt. Je kunt het beste richting de C&A lopen en dan is het één lange weg rechtdoor. Als je een rode loper ziet dan weet je dat je op de goede plek bent. Leuk detail voor boekenliefhebbers met een kleine portemonnee, op de eerste verdieping liggen de koopjes. Ontzettend leuke boeken voor een mooi prijsje, maakt je boekverslaving toch weer een beetje makkelijker!

grand theatre breda 11
De rode loper ligt al uit!

Ga jij ook een bezoekje brengen aan het Grand Theatre of heb je dat al gedaan? Laat weten wat jij van deze boekhandel vindt! Heb je tevens nog boekhandels waar ik echt een keer moet gaan kijken, laat het achter bij het commentaar en wie weet kom ik de volgende keer die kant op!

2 Comments

Add Yours

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.