Fire Sermon week + WINACTIE!

Het is Fire Sermon week op Boekhopper! De hele week post ik berichten over de geweldige Fire Sermon trilogie van Francesca Haig! Te beginnen met een awesome winactie!

Je zult vast wel bekend zijn met de Fire Sermon trilogie van Francesca Haig, over de spannende strijd tussen de omega’s en de alfa’s. Een trilogie waarvan de rechten al aan meer dan twintig landen zijn verkocht en waarover een film zal worden gemaakt. Voor wie niet weet waar de serie over gaat, een kleine impressie:

‘Cass en Zach werden tegelijk geboren en ze zullen tegelijk sterven. Een sterke Alfa- en een inferieure Omega-tweelinghelft – het enige wat ze delen is het moment van hun dood.

De Omega’s leven in afzondering, door hun familie verstoten zodra hun afwijking duidelijk wordt. Gedwongen om gescheiden te leven, worden ze wreed onderdrukt door hun Alfa-tweelinghelft. De Alfa’s vormen de elite. Zodra hun zwakkere broer of zus is verbannen, zijn ze vrij om een bevoorrecht en veilig leven te leiden zonder dat hun Omega-wederhelft hen in de weg zit. Cass en Zach zijn aan de buitenkant allebei volmaakt: ze hebben geen ontbrekende ledematen, geen zichtbare ‘Omega-mutatie’. Maar Cass heeft een geheim, en niets zal Zach tegenhouden om dat te ontsluieren.

Ze hebben beiden het vermogen om de wereld te veranderen. De een zal de ander moeten verslaan om zijn eigen toekomstvisie verwezenlijkt te zien worden, maar als ze niet oppassen zullen ze allebei in deze machtsstrijd omkomen.’

Vorige week kwam het laatste boek uit deze serie uit genaamd ‘Vlam en As‘. Om de release van dit boek feestelijk te vieren staat Boekhopper de hele week in teken van de Fire Sermon trilogie. Ik bespreek alle boeken uit de serie en op vrijdag staat een leuke verrassing in de planning. Maar een feest vier je natuurlijk niet zonder cadeaus! Om de release van ‘Vlam en As’ te vieren mag ik van Uitgeverij A. W. Bruna drie exemplaren van dit boek weggeven! Wat je daar voor moet doen?

 • Laat weten bij de reacties waarom jij dit boek wilt winnen.
 • Laat een geldig e-mailadres achter bij de reactie (deze zal niet openbaar worden gemaakt)
 • Volg Boekhopper en A.W.Bruna op Twitter (niet vereist, maar vinden we wel altijd leuk!)

De winnaars worden vrijdag 26 januari bekend gemaakt bij een hele speciale blogpost. Houd de site in de gaten en voor nu heel veel plezier in de Fire Sermon week!

3 Comments

Add Yours
 1. 1
  Merel

  Ik heb de Vlam en As serie nog niet gelezen (shame on me, ik weet het) maar zou het graag proberen! Mijn vader en ik delen onze boeken vaak (beiden fantasy fans…) en ik denk dat hij deze serie ook wel kan waarderen. Dan krijgt hij deze ‘cadeau’!

 2. 3
  Lians

  De eerste delen waren supergaaf! Ik zou dit boek graag willen winnen zodat ik deel 1 en 2 opnieuw kan lezen en dan direct door kan gaan met het derde deel. Ik ben echt super nieuwsgierig hoe het verder gaat! Het is echt een goede serie! Aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.