‘It’s beginning to look a lot like a Netflix Christmas!’

Pak de warme chocolademelk, de koekjes en een plaid er maar alvast bij. Netflix begint dit jaar vroeg met kerst en brengt meer dan zes nieuwe films voor de koude feestmaanden! Met als klapper op de vuurpijl op vijf december de film ‘A Christmas Prince: The Royal Baby’

pxhere

Ik zeg ‘laat de kerst maar komen’! Voor mij is er niets fijner dan in de kerstvakantie (en ook ver daarvoor, de eerste kerstfilms gaan alweer in oktober aan) lekker genieten van een aantal toffe kerstfilms. Netflix komt dit jaar met wederom een selectie kerstfilms. Met voor mij een film waar ik al sinds de vorige kerst naar uitkeek: ‘A Christmas Prince: The Royal Baby’.

Netflix trapt de kerstige filmreeks af met ‘Holiday In The Wild’ op 1 november. Een film over hoofdpersoon Kate die in haar eentje op een tweede huwelijksreis naar Afrika gaat nadat haar man haar plotseling heeft verlaten. Ze vindt er een nieuw doel en een kans op romantiek, aldus de website van Netflix. In deze film spelen twee bekende acteurs, Rob Lowe en Kirstin Davis. Lang wachten is niet nodig na deze film. Op 8 november staat ‘Let It Snow’ op de planning. Een film waar ik al een tijdje naar uitkijk. Deze film is namelijk een boekverfilming van het bekende boek van John Green! In ‘Let It Snow’ volgen we een groep tieners die tijdens een sneeuwstorm op kerstavond een scala aan dingen meemaken. Aspecten die hun vriendschap, liefdelevens en toekomst zal veranderen.

‘Klaus’ verschijnt op 15 november in de huiskamers. Eén van de mega schattige animatiefilms van Netflix. ‘Klaus’ vertelt namelijk het verhaal van een jonge postbode die bevriend raakt met een teruggetrokken speelgoedmaker. Een film van de makers van ‘Verschrikkelijke Ikke’, dat belooft veel goeds! Zes dagen later brengt Netflix ons een film voor de echte romantische kerstliefhebbers. Vanessa Hudgens speelt de hoofdrol in ‘The Knight Before Christmas’. Een romantische feelgood film over een middeleeuwse ridder die op magische wijze in het heden verzeild raakt en valt voor een middelbareschoollerares natuurwetenschappen die niet meer in de liefde gelooft.

‘A Christmas Prince: The Royal Baby’ als kers op de kersttaart!

Om alle romantiek even te verruilen voor hectiek, verschijnt een dag later het tweede feestseizoen van ‘Nailed It!’. Waarin de meest leuke en lekkere desserts worden gemaakt. Leuk om inspiratie op te doen voor het kerstseizoen! Op 28 november neemt Ashley Tisdale het stokje van haar beste vriendin weer over en verschijnt ze in de grappige serie ‘Merry Happy Whatever’. Een serie over een koppige vader die worstelt met de nodige stress als zijn dochter haar nieuwe vriend mee naar huis neemt voor kerst. Met bekende acteur Dennis Quaid in de hoofdrol van de vader.

Op 28 november verschijnt ‘Holiday Rush’ een film waar nog niet heel veel over bekend is gemaakt. Op Netflix staat de volgende tekst te lezen, maar het is niet helemaal duidelijk of het om de film gaat die in november uitkomt: ‘Een alleenstaande vader verliest net voor Kerst zijn job als radio-dj en moet zuinig aan doen. Hij en zijn verwende kinderen herontdekken de ware betekenis van vreugde.’ Over ‘Suger Rush Christmas’ dat op 29 november uitkomt daarentegen wel. Dit is namelijk de kersteditie van de bekende bakwedstrijd, can’t wait!

En dan als kers op de kersttaart op 5 december de film waar menig Netflixfan al weer een jaar op wacht ‘A Christmas Prince: The Royal Baby’. Een film waar we wederom in het leven duiken van de koning en koningin van Aldovia die hun eerste kind verwachten in een chaotische tijd. Dat belooft weer een fijne, grappige film!

Waar kijk jij vooral naar uit? Laat het weten bij de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.