Winactie: 100% Coco New York

Whoop whoop! Het is bijna vakantie en dat betekent altijd dat er weer heel veel leuke films uitkomen. De meidenfilm van deze zomer is toch wel 100% Coco New York (de boekverfilming van het geweldige boek van Niki Smit) en Boekhopper mag van filmdistributeur Dutch FilmWorks maar liefs 5×2 kaarten weggeven! Lees snel hoe je ze kunt winnen.

De succesvolle film 100% Coco krijgt een vervolg! In 100% Coco New York heeft styletiger Coco bijna zomervakantie. Terwijl haar klasgenoten jaloersmakend vertellen over hun vakantieplannen, kijkt Coco allesbehalve uit naar de zomer met haar moeder en Hulleman op een camping in Nederland. Wat ze nog niet weet is dat ze een zomer vol  fashion-avonturen op de New York Fashion School heeft gewonnen, in het hippe en va va vooming New York!

De 100% Coco boeken zijn voor mij echt een trip down memory lane. Ik kan mij de zomers dat ik de boeken in een grote binge sessie achter elkaar las nog goed herinneren (ze zijn ook zo leuk!). In 2017 kwam de eerste film van de succesvolle boeken van Niki Smit uit en op 27 juni draait het vervolg in de bioscopen. Het belooft de ultieme meidenfilm te worden met fashion en gezelligheid en dat allemaal in va va vooming New York! Ik kan niet wachten!

Kun jij ook niet wachten? Boekhopper mag van filmdistributeur Dutch FilmWorks 5×2 kaarten weggeven voor de film! Wat je daarvoor moet doen? Heel simpel: laat onder dit bericht achter met wie jij naar deze gezellige film wilt (winactie is alleen open voor deelnemers woonachtig in Nederland). Winnaars krijgen op 27 juni mail, gelieve binnen een week te reageren als je hebt gewonnen anders gaan de kaarten naar een andere winnaar.

10 Comments

Add Yours
  1. 10
    100% Coco fan!! ( Fenne)

    Ik samen met mijn bff. We willen natuurlijk dolgraag het vervolg zien want de trailer ziet er zo cool uit nu moet ik de film wel zien.
    😍🍿🍿

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.