Winactie: 5x warm & cosy met Withlove.tv

Kun jij ook niet wachten om de ene naar de andere kerstfilm te kijken? Wil jij je tijdens de koude dagen helemaal onderdompelen in fijne feelgoodfilms? Dan heeft dé romantische streamingsdienst van Nederland iets heel leuks voor je! Boekhopper mag namelijk 5x een jaar abonnementen weggeven van WithLove.tv, dé toffe streamingsdienst die jou voorziet van je dagelijkse dosis feelgood.

Een kleine selectie van de toffe films op Withlove.tv

WithLove.tv zorgt er sinds eind 2018 voor dat iedere feelgoodfan dagelijks kan genieten van de ene naar de andere romantische film en serie (inclusief de fijne feelgood films van het Amerikaanse Hallmark Channel). Perfect voor een avondje op de bank met een plaid, een goed glas thee en een lekkere chocoladereep. Omdat het bijna kerst is, en daar uiteraard cadeautjes bijhoren, maken lezers van Boekhopper kans op 5x een jaarabonnement op de dienst. Maak je maar op voor de ultieme bingesessie deze kerst, want als je eenmaal bent begonnen met kijken wil je niet meer stoppen! (De streamingsdienst heeft meer dan 250 feelgoodfilms om te bekijken)

Nu vraag je je natuurlijk af wat je moet doen om deze toffe prijs in de wacht te slepen? Heel simpel! Boekhopper geeft in samenwerking met Withlove.tv iedere lezer een gratis maandabonnement ter waarde van €5,95. Ga daarvoor voor 23 december naar de speciale actiepagina van Withlove.tv, vul daar je email in en selecteer in het dropdown menu Boekhopper. Door je cadeau van een gratis maandabonnement daar op te halen, doe je automatisch mee met de winactie! (Winactie is alleen open voor deelnemers woonachtig in Nederland en België). Laat onder dit bericht ook even weten dat je mee hebt gedaan. Winnaars worden door Withlove.tv gekozen en krijgen ná maandag 23 december mail van Boekhopper. Gelieve binnen één week te reageren als je hebt gewonnen, anders gaat het abonnement naar een andere winnaar.

1 Comment

Add Yours
  1. 1
    Claudia

    Ik heb een proefab geactiveerd. Voor mij is het een afleiding om een jaar gratis films te mogen kijken. Want mijn vader is plotseling overleden in Okt j.l. en ik heb wat afleiding nodig naast mijn vrijwilligerswerk.
    Gelukt! Je hebt nu een eigen account bij WithLove

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.