Winactie: ‘Dolittle’ + mega schattige knuffel

Als er één film, van de afgelopen jaren, is die tot de categorie ‘deze moet je gezien hebben’ behoort, dan is het ‘Dolittle’ wel! De film over de grappige dokter Dolittle die met dieren kan praten. Boekhopper gaat het jaar uit met een knaller van een winactie want we geven in samenwerking met Universal Pictures home entertainment 2x een blu-ray van deze film weg met een uber schattige knuffel 🙂

De excentrieke Dr. John Dolittle (Robert Downey jr.) leeft in Dolittle Manor met alleen zijn exotische dieren als gezelschap. Wanneer de jonge Koningin Victoria (Jessie Buckley, Wild Rose) ernstig ziek wordt, gaat Dolittle op zoek naar een geneesmiddel dat alleen te vinden is op een mythisch eiland. Tijdens deze reis beleeft hij samen met zijn bijzondere dierenvrienden gevaarlijke avonturen, waarbij hij oude vijanden tegenkomt en hij nieuwe wonderlijke wezens ontdekt.

Op deze zoektocht krijgt de dokter gezelschap van een jonge leerling en een bonte stoet aan dierenvrienden, waaronder: een paniekerige gorilla, een enthousiaste maar onnozele eend, een cynische struisvogel die continu kibbelt met een vrolijke ijsbeer en een eigenwijze papegaai.’

Ik keek vroeger mijn ogen uit bij de eerste versie van Dr. Dolittle. Een dierenarts die kon communiceren met dieren. Die hele gesprekken met zijn hond kon voeren, wist waar de olifant uit de dierentuin last van had en het aan de stok kreeg met een aantal vogels. Begin dit jaar werd het verhaal in een nieuw jasje gestoken met Robert Downey jr. in de hoofdrol. En boy oh boy wat is het een leuke film geworden met prachtig animatiewerk! Een familiefilm die garant staat voor een lach en een traan, want naast een fijne humoristische en een mooie feelgood kant, bezit deze film ook over een aantal mooie ontroerende momenten.

Winactie

Van Universal Pictures home entertainment mag Boekhopper 2x een blu-ray van deze toffe film weggeven met daarbij een ontzettend schattige knuffel die iedere dierenliefhebber meteen in zijn armen zal willen sluiten. Wat je moet doen om kans te maken op deze prijs? Heel simpel, laat hieronder weten waarom jij deze prijs graag zou willen winnen en wie weet kun jij een gezellige filmmiddag gaan plannen met Dolittle en genieten van alle knotsgekke avonturen die deze dokter meemaakt! (Winactie is open tot dinsdag 22 december, gelieve binnen vijf dagen te reageren als je de prijs hebt gewonnen, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen)

9 Comments

Add Yours

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.