Winactie: Then Came You

Niets fijner dan met het regenachtige weer dat voorspelt word je terugtrekken in de bioscoop voor een prachtige, ontroerende film! Boekhopper mag van filmdistributeur Dutch FilmWorks 3×2 kaarten weggeven voor ‘Then Came You’ met Maisie Williams en Asa Butterfield in de hoofdrol!

De tiener Calvin (Asa Butterfield) werkt op de bagageafdeling van een vliegveld, heeft last van hypochondrie en is erg op zichzelf. Totdat de terminaal zieke tiener Skye (Maisie Williams) op zijn pad komt en hem betrekt bij het afvinken van haar “to-die-list”. Door Skye durft Calvin dingen die hij eerder niet voor mogelijk hield, bijvoorbeeld het versieren van de avontuurlijke stewardess Izzy (Nina Dobrev) of -letterlijk- de sprong in het diepe wagen vanaf de hoogste duikplank.  Zou Calvin samen met Maisie dan toch het leven onder ogen durven komen?

Een blik op de trailer van ‘Then Came You‘ en je realiseert je dat dit een echte tranentrekker over een bijzondere vriendschap gaat worden. En dan ook nog eens met Asa Butterfield in de hoofdrol die ons allemaal tot tranen toe wist te roeren met zijn vertolking van Bruno in The Boy in the Striped Pyjamas! Om het nog niet eens te hebben over GoT-ster Maisie Williams. Ik zou zeggen lees snel hoe je de kaarten kunt winnen want deze film wil je niet missen!

Van filmdistributeur Dutch FilmWorks mag Boekhopper 3×2 kaarten weggeven voor de film. Wat je daarvoor moet doen? Heel simpel: laat onder dit bericht achter met wie jij naar deze prachtige film wilt. (winactie is alleen open voor deelnemers woonachtig in Nederland). Winnaars krijgen op 30 mei mail, gelieve binnen een week te reageren als je hebt gewonnen anders gaan de kaarten naar een andere winnaar.

4 Comments

Add Yours
  1. 4
    Monique van de Brug

    Geweldig!! Ik zou dolgraag met mijn beste vriendin Bianca naar deze prachtige film willen. Wij houden beide van dit soort fims. Nu maar duimen en hopen dat ik haar mag verrassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.