Winactie: Win 2 kaarten voor Zwaar Verliefd!

Drie boeken lang hield schrijfster Chantal van Gastel ons aan de pagina’s gekluisterd. We raakten bevriend met hoofdpersoon Isa, zwijmelde mee in haar liefde voor Ruben en konden niet wachten om alle boeken zo snel mogelijk te lezen. Alsof de boekgoden ons hebben gehoord komt op 11 oktober Zwaar Verliefd! de film uit!

Waren jullie ook zo blij toen je hoorde dat de Zwaar Verliefd! trilogie van Chantal van Gastel naar het witte doek zou worden vertaald? *doet ondertussen nog steeds een blij dansje* Van alle sneak previews die de schrijfster op haar Instagram en Twitter plaatste? Ik wel! 11 oktober is het dan eindelijk zo ver en kunnen we massaal naar de bioscoop rennen om te film te gaan bekijken. Van filmstudio Dutch FilmWorks mag ik 1×2 kaarten weggeven aan iemand die deze film heel graag wil zien!

Wat je daarvoor moet doen? Heel simpel: laat in een reactie onder dit bericht weten met wie jij graag naar deze film wil gaan! De winnaar krijgt op 10 oktober mail!

‘De jonge, succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven.

Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze de Bossche bollen te laten staan en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd?’

Met Barbara Sloesen in de rol van Isa en Jim Bakkum als Ruben. 

12 Comments

Add Yours
 1. 3
  Jolanda van der Pol

  Whoop, whoop boekhopper.nl … terwijl de meningen verdeelt zijn en sommige mensen niet milt schrijven over deze film zou ik hem graag zelf gaan zien om zo een eigen “ beeld” / mening te vormen over deze Nederlandse Komedie / Romantiek met Barbara Sloesen, Jim Bakkum en Abbey Hoes in de hoofdrol #duimen #nieuwgierig ♥(ˆ⌣ˆԅ)

 2. 4
  Judith

  Ik kijk echt al maanden uit naar deze film! Niet alleen omdat het een boekverfilming is van Chantal, maar ook door de geweldige cast. Leuk dat je kaartjes weggeeft: ik zou graag met mijn moeder gaan. Ook zij is fan van Barbara Sloesen en Jim Bakkum, dus dat kan bijna niet misgaan.

 3. 9
  Marianne S.

  Met mijn dochter. Het is erg leuk dat we tegenwoordig de zelfde films leuk vinden. Het boek hebben we ook gelezen.De film speelt zich ook nog af in “ons” Den Bosch. Daar moeten we natuurlijk heen!

 4. 12
  Nathalie M - H

  Gaaf! Ik zou de film graag met een vriendin van mij willen zien die 60 km verderop woont. Maken we er een leuk avondje van, uit eten en naar de film want we zien elkaar niet meer zo vaak na de verhuizing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.