Winactie: Win kaarten voor ‘I Still See You’!

Niets fijner dan met temperaturen die veels te dicht bij de 0 uitkomen de warmte opzoeken in de bioscoop. Op 29 november komt de jeugdthriller ‘I Still See You’ uit. Van filmstudio Dutch FilmWorks mag ik 3×2 kaarten weggeven voor deze spannende film!

‘Negen jaar geleden scheurde de wereld open; een apocalyptische gebeurtenis waarbij de scheiding tussen leven en dood vervaagde.
Spookachtige wezens genaamd Remnants leven nu samen met de levenden. Na jaren van wederzijdse harmonie bedreigt een Remnants het leven van  een jong meisje. Hij stuurt haar op een missie die haar leven voor
altijd verandert.’

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar in de wintermaanden settle ik mijzelf maar al te graag in een grote bioscoopstoel met een bak popcorn op schoot. Meer dan anderhalf uur in een andere wereld duiken en de harde regenbuien buiten helemaal vergeten. En dan ook graag een film met een beetje actie en een randje magie in de categorie boekverfilming (we blijven boekenliefhebbers 🙂 ). Op 29 november komt ‘I Still See You’ uit, een thriller en fantasyfilm in een, met actrice Bella Thorne in de hoofdrol. Spanning, een fantastische verhaallijn en geweldig acteerwerk gegarandeerd!

Van filmstudio Dutch FilmWorks mag ik 3×2 kaarten weggeven voor deze bloedstollende film! Wat je daarvoor moet doen? Heel simpel: laat in een reactie onder dit bericht weten met wie jij graag naar deze film wil gaan! (winactie is alleen open voor deelnemers woonachtig in Nederland) De winnaars krijgen op maandag 26 november mail.

8 Comments

Add Yours
  1. 7
    Mirjam Hellingman

    De trailer is echt ontzettend spannend. Voor deze film, ga ik graag op het randje van mijn stoel zitten! Samen met mijn lieve man zodat ik daarna nog naar huis durf…

  2. 8
    Mirjam Hellingman

    Bedankt voor de filmkaarten voor I Still See You! We hebben echt op het randje van onze stoel gezeten. Deze film was ontzettend spannend en zeker de moeite waard! Ik raad hem zeker aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.