Winactie: Win kaarten voor ‘Singel 39’!

Er komt weer een super leuke nieuwe Nederlandse film aan! Singel 39 met Lies Visschedijk en Waldemar Torenstra. Boekhopper mag van filmdistributeur Dutch FilmWorks 3×2 kaarten weggeven!

‘Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.’

Een blik op de trailer van ‘Singel 39’ en je weet dat dit een op en top feelgood film gaat worden (van de makers van Soof, dus dat belooft veel goeds!) waar je maar al te graag jezelf voor in een bioscoopstoel nestelt, met een grote bak popcorn in je ene hand en een kop thee in de andere! ‘Singel 39’ belooft een gezellige, vlotte maar vooral liefdevolle film te worden, dus ik zou zeggen maak je maar op voor een fijn filmbezoekje, wat Boekhopper geeft kaarten weg voor deze film!

Van filmdistributeur Dutch FilmWorks mag ik 3×2 kaarten weggeven voor de film, daarnaast krijgt een van de winnaars er nog een leuke verrassing bij van Topbloemen die je zeker niet wilt missen! Wat je daarvoor moet doen? Heel simpel: laat onder dit bericht achter met wie jij naar deze gezellige film wilt. (winactie is alleen open voor deelnemers woonachtig in Nederland). Winnaars krijgen op 8 mei mail, gelieve binnen een week te reageren als je hebt gewonnen anders gaan de kaarten naar een andere winnaar.

15 Comments

Add Yours
 1. 1
  Judith

  Wat leuk dat je kaartjes voor deze film mag geven. Ik heb de trailer gezien en het lijkt me een toffe film. Al helemaal met de mysterieuze prijs van Topbloemen, lijkt me dit het ideale cadeautje voor MOEDERDAG! 🙂

 2. 4
  David de Jong

  Na een lange reis kom ik volgende week weer terug naar Nederland. Ik zou met mijn moeder (moederdag!) en mijn zusje gaan die ik al lang niet meer gezien heb.

 3. 5
  Silke

  Het lijkt mij superleuk om mijn zusje te kunnen verrassen met deze film. Gezellig even samen er op uit. En ze heeft het verdient, staat altijd voor een ander klaar. Ze is een topper!

 4. 7
  Monique Stoppels

  Douwe Bob op een groot scherm, niet onaardig. Daarbij keek ik altijd baar Soof. Tja, en wie wil er zich nou niet lekker voelen na een leuke film!! Echt iets voor mij en mijn beste vriendin. Even alle zorgen aan de kant.

 5. 8
  Joseph

  Genieten van een nieuwe film met zijn twee. Nou daar doe je mijn lieve vrouw en mij een groot plezier mee. Ze is chronisch ziek en heeft veel pijn. Dan is wat afleiding juist zo fijn! Dus lijkt het me zo geweldig dat ze samen met haar “Joop”. Naar Singel 39 kan gaan in de bioscoop. Want ja ondanks de pijn en honger van het verplichte dieet. Is een filmpje pakken gezelligheid bij de vleet! Even alles vergeten en samen fijn. Wat een bijzondere avondje zou dat zijn. Nieuwe herinneringen die daar uit voorkomen. Laat ik daar nou heimelijk van dromen. Hoop dat we worden verrast. Met een uitje dat precies bij ons past!

 6. 10
  Esther Potters

  Het zou echt geweldig zijn om hier samen met mijn lieve man Juul naartoe te gaan!
  Het is sowieso lang geleden dat we naar de bios zijn geweest! #zinineentopavond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.