Winactie: Win kaarten voor ‘VALS’!

Boekhopper begint het jaar goed! Op 24 januari verschijnt de jeugd thriller ‘VALS‘ na het gelijknamige boek van Mel Wallis de Vries in de bioscoop. Boekhopper mag 2×2 kaarten + 1x de filmeditie van het boek weggeven!

‘De vriendinnen Kim, Abby, Feline en nieuwkomer Pippa besluiten hun laatste vrije dagen voor het eindexamen door te brengen in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Wat een gezellig meidenweekend had moeten worden, verandert al gauw in een drama. Na een feestje met drie jongens uit een naburig huis is Feline ineens verdwenen. Door een dik pak sneeuw kunnen de meiden geen kant op en ze hebben geen mobiel bereik. Het lijkt erop dat iemand op hen jaagt en de sfeer wordt steeds angstaanjagender. Weten de meiden eigenlijk wel alles van elkaar en hoeveel valsheid kan een vriendschap verdragen?’

Van een boekverfilming begint mijn hart altijd een beetje sneller te kloppen. En als het dan ook nog eens een boekverfilming is van ‘het beste jeugdboek van 2012’ van Mel Wallis de Vries dan kan een blij dansje bij vele natuurlijk niet uitblijven. Een film waar niet alleen een geweldige verhaallijn inzit, maar die ook op en top spanning belooft. Maak je maar op voor een bioscoopbezoekje, want je kunt kaarten winnen voor deze film!

Van filmstudio Dutch FilmWorks mag ik 2×2 kaarten weggeven voor de film, plus 1x de filmeditie van het boek! Wat je daarvoor moet doen? Heel simpel: laat onder dit bericht achter met wie jij naar deze bloedstollende film wilt. Of waarom jij de exclusieve filmeditie van het boek wil winnen (winactie is alleen open voor deelnemers woonachtig in Nederland). Winnaars krijgen op 24 januari mail!

9 Comments

Add Yours
 1. 1
  Judith

  Jarenlang kreeg ik standaard met de kerst een boek van Mel Wallis de Vries cadeau en nu draait de eerste film in de bios! Die kan ik gewoon niet missen :). Ik weet nog niet helemaal met wie ik ga, maar ik heb in de afgelopen jaren een aantal vrienden nieuwsgierig gemaakt naar de boeken van Mel dus er wil vast wel iemand mee.

 2. 2
  Edriënne

  Ik zou dolgraag met mijn zus naar deze film gaan! We gaan altijd samen naar de bioscoop en dit is een film waar we dan ook enorm naar uitkijken, omdat we allebei fan zijn van Holly Mae Brood en ik ook nog eens van Abbey Hoes, al ben ik natuurlijk ook heel benieuwd naar alle andere acteurs! Het boek heb ik bijna uit, dus het zou heel leuk zijn om daarna naar de film te kunnen! (in mijn geval zou je dus iemand anders blij mogen maken met het boek, want mijn zus mag ook gewoon mijn exemplaar lezen <3)

 3. 7
  Carmela Cellamare

  Ik als tante zou heel graag met mijn nicht (die vandaag 14 jaar is geworden) naar deze film willen. We hadden het vandaag toevallig over de film ‘vals’, mijn nicht heeft het boek gelezen. Het zou toch erg leuk zijn als ik haar kan meenemen naar deze film als verrassing 🙂

 4. 9
  Sylvia

  Zou super zijn om samen met mijn vriend naar de film te gaan, gezellig uitje samen! Heerlijk spannend verhaal, benieuwd naar de verfilming, lijkt mij leuk om die in de bios te zien 😉

  Er staat of, dus of een kansje voor de kaartjes of voor het boek.
  Al genoten van het (bieb)boek, dus heel graag een kansje voor de kaartjes 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.