Winactie: ‘Zwaar verliefd 2’

Als er één film is waar heel feelgoodliefhebbend Nederland als maanden naar uitkijkt, dan is het het vervolg op Zwaar Verliefd wel! De boekverfilming, naar het gelijknamige boek van Chantal van Gastel, wist ons helemaal te overtuigen. Tijd voor een deel 2! ‘Zwaar verliefd 2’ komt over een paar dagen uit en van filmmaatschappij Dutch FilmWorks mag Boekhopper twee toffe cadeaupakketten weggeven met uiteraard kaartjes voor de film!

‘In de luchtige feelgoodfilm ‘Zwaar verliefd!2′ gaan Isa (Barbara Sloesen) en Ruben (Jim Bakkum) samenwonen. De spanning en romantiek maken plaats voor liefde en intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur en realiteit. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergrond en interesses blijven hun liefde op de proef stellen. Wat als dan uit het niets de perfecte man voor Isa, dierenarts Hugo (Frederik Brom), zich aandient en Ruben een wel heel aantrekkelijke timmerklus aangeboden krijgt?’

De ‘Zwaar verliefd’ boeken van Chantal van Gastel, ik heb ze stukgelezen (net zoals veel feelgoodliefhebbers in Nederland denk ik 🙂 ) Ik kon dan ook mijn geluk niet op toen bekend werd gemaakt dat het eerste deel werd verfilmd. Een prachtige succesfilm werd het, waardoor een deel twee uiteraard niet lang op zich mocht laten wachten! En aankomende week is het dan eindelijk zover, ‘Zwaar verliefd!2’ gaat in premiere in de bioscoop. Tijd om dit met alle liefhebbers te vieren met een super tof prijzenpakket dat Boekhopper 2x mag weggeven!

Winactie

In dit toffe prijzenpakket zitten: 2 filmkaartjes, de filmeditie van het boek, een hele leuke reismok en een slaapmasker om daarna fijn weg te dromen bij alle feelgoodmomenten in de film. Wat je moet doen om kans te maken op deze prijs? Laat bij de reacties, voor maandag 14 december, weten met wie jij naar deze ultieme feelgoodfilm wilt gaan en wie weet kun jij over een paar dagen een fijne bioscoopavond gaan plannen. (Winactie alleen open voor winnaars woonachtig in Nederland. Gelieve binnen drie dagen te reageren bij het winnen van de prijs. Anders wordt er een andere winnaar gekozen).

7 Comments

Add Yours

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.