Word een ’taalbaas’ deze zomer!

Altijd al een boek willen schrijven zoals Cassandra Clare? Of een cabaretvoorstelling willen spelen zoals Jochem Myjer? Deze zomer kun je een stapje dichter bij je droom komen! Alle jongeren in Nederland tussen de 12 en 18 jaar kunnen namelijk gratis workshops volgen om de beste trucjes met taal te leren van echte ‘Taalbazen’. Op taalbaas.nu geven auteurs, acteurs, journalisten, cabaretiers en spoken word-artiesten deze zomer de meest toffe workshops die je absoluut niet wilt missen!

Vroeger kon ik uren dromen, over de perfecte zin, een mooie einde voor een verhaal dat ik schreef of die ene one-liner die geweldig zou zijn voor die ene situatie. Aankomende zomer kun jij iets dichter bij jouw schrijversdroom komen met Taalbaas, een tof leesoffensief van Stichting CPNB (in samenwerking met onder andere CJP en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap). In verschillende workshops kom je in aanraking met allerlei vormen van taal en verhalen, door middel van lezen, schrijven of vertellen in een podcast, vlog of songtekst. En dat door de meesters in deze vakgebied. Denk daarbij aan: Alex Boogers, Khalid Boudou, Maartje Wortel, Manon Uphoff, Maren Stoffels, Melody Klaver, Micha Wertheim, Naomi Veldwijk, Tim Haars en Stefano Keizers.

Inschrijven

Via het online platform Taalbaas.nu kunnen jongeren tussen de 12 en 18 jaar zich samen met maximaal drie anderen gratis inschrijven om inspirerende online sessies met Nederlands creatiefste artiesten te hebben. Benieuwd naar het programma, bekijk het hier. Wees er snel bij want deze toffe workshops wil je niet missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.