XMAS WithLove

I Love de wintermaanden, lekker op de bank met een plaid en een kop chocolademelk! De koude dagen staan voor mij voor cosy in huis genieten van een fijne feelgood kerstfilm. Hoe romantischer en hoe meer jingle bells hoe beter! Kan het voor jou ook allemaal niet zoeter dan zoet? Maak kennis met je beste vriend voor de decembermaand (en zeker ook daarna) WithLove.tv. De meest romantische streamingsdienst van Nederland!

Een kleine selectie van de kerstfilms van WithLove.tv

Beeld je in: buiten sneeuwt het zachtjes, de straten zijn bedekt met een fonkelend laagje ijs. Binnen is het heerlijk warm, je ruikt de geuren van versgebakken koekjes en de chocolademelk die je net van het vuur hebt gehaald. Je kruipt cosy onder een dekentje in het hoekje van de bank om een dag lekker te genieten van de ene romantische kerstfilm na de andere. Voor de echte kerst feelgood fans, ik presenteer je hierbij je nieuwe beste vriend voor de koude maanden: Withlove.tv!

Withlove.tv is dé romantische streamingsdienst van Nederland, met meer dan 250 feelgoodfilms en series waar je urenlang van kunt genieten (inclusief de alom geliefde feelgoodfilms van het Amerikaanse Hallmark Channel!). De streamingsdienst vult sinds december 2018 de huiskamer met de meeste zoete films. En deze feestperiode hebben ze iets heel leuks! Vanaf 1 december verschijnen er iedere week vijf nieuwe kerstfilms op de streamingsdienst. Van Merry Kissmas en Christmas With A Prince tot A Christmas Wedding Date en Runaway Christmas Bride. In totaal verschijnen er ruim 70 kerstfilms op XMAS WithLove, de ene nog zoeter dan de andere.

De filmervaring van Withlove.tv beperkt zich niet alleen tot de huiskamer, de films kunnen op alle apparaten bekeken worden. Cosy in de trein terwijl de regen op de ruiten tikt, met je iPad op de achterbank tijdens een lange autorit of op je telefoon terwijl je wacht op je koffie op het station. Withlove.tv gaat overal met je mee en zorgt ervoor dat jij je dagelijkse dosis feelgoodfilms altijd bij je hebt. De streamingsdienst werkt met verschillende fijne abonnementen. De eerste 14 dagen kijk je altijd gratis, daarna betaal je €5,95 per maand (ieder moment opzegbaar), €29,95 voor een half jaar of €59,95 voor een jaarabonnement.

Dit artikel kan worden gelezen als een advertorial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.