Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die u op dit moment bekijkt (www.boekhopper.nl). Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met deze disclaimer.

De inhoud van de site is van Boekhopper, alles is zelf geschreven en foto’s zijn zelfgemaakt of verkregen met de juiste rechten. Het misbruiken van content en foto’s is niet toegestaan. U mag alleen zelfgemaakte foto’s van Boekhopper op uw blog of site gebruiken mits u duidelijk teruglinkt naar boekhopper.nl en als u schriftelijke toestemming hebt van Boekhopper. (Dit geldt ook voor Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en andere social media) Duidelijke overeenkomsten zijn met auteurs gemaakt over de content die door Boekhopper exclusief geplaatst mag worden en dan ook niet mag worden vermenigvuldigd.

Boekhopper neemt deel aan het partnerprogramma van bol.com. Door het plaatsen van een affiliate link krijgt Boekhopper een percentage van het aangekochte product op bol.com.

Boekhopper wordt met grote zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Boekhopper kan geen enkel recht ontleend worden. Boekhopper is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

Privacybeleid

Versie 0.1.
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 4 mei 2018.

Dit privacybeleid is afgestemd op Boekhopper en de mogelijkheden van de website. Boekhopper stelt er de hoogste prioriteit aan om zorgvuldig om te gaan met uw persoonsgegevens. Wij respecteren uw privacy. In dit privacybeleid leest u welke gegevens door Boekhopper worden verzameld als u de website bezoekt en waarom deze gegevens worden verzameld.

Dit privacybeleid is van toepassing op de blog Boekhopper. Boekhopper is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en bronnen waarnaar wordt verwezen/ gelinkt op Boekhopper. Door gebruik te maken van deze website (www.boekhopper.nl) geeft u aan het privacybeleid te hebben gelezen en te accepteren.

Persoonsgegevens die worden verwerkt
Boekhopper kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Boekhopper, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Boekhopper verstrekt. Boekhopper kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Uw voor- en achternaam
– Uw adresgegevens
– Uw e-mailadres

Boekhopper heeft geen inzage in IP-adressen of woonadressen, zonder dat deze door bezoekers zelf worden overgedragen. Persoonsgegevens worden opgeslagen op de beveiligde server van Boekhopper of van derden, zoals de hosting.

Correspondentie
Bij het verzenden van een e-mail naar Boekhopper of het invullen van een reactieformulier op Boekhopper is het mogelijk dat deze berichten worden bewaard. Eventueel zal in een later stadium gevraagd worden naar persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Boekhopper vraagt niet naar gegevens als deze niet tot een duidelijk doel leiden, daarnaast worden persoonlijke gegevens niet ingezet voor commerciële doeleinden. De gegevens worden opgeslagen op de beveiligde server van Boekhopper of die van een derde partij, zoals de hosting.

Reacties op blogberichten
Als u een reactie plaatst op Boekhopper wordt u gevraagd om een geldig e-mailadres in te vullen. Uw e-mailadres is alleen zichtbaar voor de beheerder van Boekhopper en is veilig opgeslagen op de server van Boekhopper of die van derden zoals bijvoorbeeld de hosting. Deze gegevens worden niet openbaar gemaakt en er zal respectvol mee worden omgegaan.

Doeleinden
Op de website van Boekhopper worden algemene bezoekersgegevens bijgehouden, waaronder welke pagina’s er worden bezocht en het tijdstip van het bezoek. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek – en klikgedrag op de website. Boekhopper gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Hoelang Boekhopper gegevens bewaart
Boekhopper bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen met anderen
Boekhopper verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u (zoals bijvoorbeeld bij een winactie), of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Google Analytics
Boekhopper maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt overgebracht naar Google en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Boekhopper te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden deze informatie namens Google verwerken. Boekhopper heeft hier geen invloed op.

Boekhopper heeft Google geen toestemming gegeven om via Boekhopper verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Cookies
Boekhopper maakt gebruik van cookies (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om beter inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. De informatie die hieruit wordt gegenereerd kan worden opgeslagen op de beveiligde server van Boekhopper of van een derde partij.

Inzage persoonsgegevens
Boekhopper geeft bezoekers van de website mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan Boekhopper is verstrekt. Hiervoor kan contact worden opgenomen met Boekhopper via: contact@boekhopper.nl

Boekhopper controleert regelmatig of het privacybeleid up-to-date is en de privacy van bezoekers niet wordt geschonden. Boekhopper neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Echter is Boekhopper niet aansprakelijk voor de verzameling van persoonsgegevens door webpagina’s waarnaar gelinkt wordt in blogberichten. Heeft u een vraag over het privacybeleid, neem dan contact op met Boekhopper via: contact@boekhopper.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.