Winactie: ‘Last Christmas’

De feestdagen zijn uiteraard niet compleet zonder een leuk cadeau, tijdens de 24 Days of Christmas op het instagram account van @boekhopper worden er meerdere winacties georganiseerd! En vandaag staat er een hele leuke winactie voor je klaar over een film die helemaal past bij deze tijd van het jaar: Last Christmas! Van filmmaatschappij Universal Pictures (Home Entertainment) mag Boekhopper 3x een DVD van deze toffe film weggeven!

De jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate (Emilia Clarke) is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen – ze werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Tom (Henry Golding) lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken. Terwijl Londen zich klaarmaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je de gewoon naar je hart luisteren… en een beetje ‘faith’ hebben. 

De muziek van George Michael is prominent aanwezig in LAST CHRISTMAS, waaronder natuurlijk ook de bitterzoete kerstklassieker waar de film haar naam aan ontleent. Daarnaast zal in deze film een nummer van deze legendarische artiest te horen zijn die nog nooit eerder uitgebracht is. George Michael heeft gedurende zijn succesvolle carrière meer dan 115 miljoen albums verkocht en tal van hits gescoord.

’Last Christmas’ is een heerlijke feelgood film met de muziek van George Michael in de hoofdrol, die helemaal in teken staat van de liefde en kerst! En daarnaast een mooi emotioneel randje heeft. Een film die je compleet in de feestelijke stemming brengt, laat zwijmelen door de liefde tussen de hoofdpersonages en een fijn moment van ontspanning brengt!

Winactie

Van filmmaatschappij Universal Pictures mag Boekhopper 3 DVD weggeven van deze toffe kerstfilm! Wat je daarvoor moet doen? Laat weten bij de reacties wat jouw favoriete kerstnummer is en wie weet kun jij binnenkort een filmavond gaan plannen met ‘Last Christmas’! Winactie is open tot maandag 14 december en voor deelnemers woonachtig in Nederland en België. (Gelieve binnen drie dagen te reageren als je hebt gewonnen, anders gaat de prijs naar een andere winnaar)

9 Comments

Add Yours
 1. 1
  Anna

  Fay Lovsky met Christmas Was a Friend of Mine vind ik erg mooi.
  Ik wil wel graag genieten van deze fijne kerstfilm onder mijn dekentje op de bank met thee en chocola!

 2. 2
  Betty

  Ja heerlijke film om in de kerststemming te komen. Mijn favoriete kerstliedje is toch All i want for Christmas is you van Mariah Carey omdat ik dat fijn zo lekker mee kan zingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.