Recensie: Eiland in de drup, Elle Lepoutre & Marianne Eijgendaal

Na een succesvol eerste boek brengen Elle Lepoutre & Marianne Eijgendaal ons ‘Eiland in de drup‘ waar we wederom met hoofdpersoon Keila op avontuur gaan!

9200000074545885Al wekenlang regent het op Keila’s zwevende eiland. De machine die het water weg kan pompen is stuk. Het eiland overstroomt! Wanneer Keila’s beste vriend Jon verdwijnt en haar rivaal Maximus zich vreemd gedraagt, wordt het tijd om in actie te komen. Kan Keila het eiland redden?

In ‘Eiland in de drup’ volgen we het verhaal van Keila die het eiland moet redden van een overstroming. En wat een verhaal! Het is spannend, geweldig geïllustreerd en vlot geschreven. Een echt voorlees verhaal! Daarnaast wordt Keila al snel een vriendin van de lezer en is ze een echt rolmodel voor ieder kind. Ze is avontuurlijk, heeft een hart van goud en biedt iedereen de helpende hand.

‘Eiland in de drup’ is spannend, geweldig geïllustreerd en vlot geschreven

De beste kinderboeken zijn die waar je je helemaal in verliest, die je meenemen naar een andere wereld. ‘Eiland in de drup’ is zo’n boek. Een boek waar kinderen worden gestimuleerd om te fantaseren. Alles kan, zelfs raketlaarzen! Lepoutre heeft haar schrijfstijl aangepast op de belevingswereld van kinderen. Daardoor vlieg je in mum van tijd door het boek heen. Ook is het opgedeeld in korte hoofdstukken waardoor het  uitermate geschikt is om voor het slapen gaan voor te lezen. Al smaakt één hoofdstuk al snel naar meer!

‘Eiland in de drup’ is een vlot geschreven kinderboek dat zeker niet mag ontbreken in de boekenkast van je zoon of dochter. Wel een aanrader om ‘Eiland van Keila’ eerst te lezen.

Heb jij ‘Eiland in de drup’ ook gelezen? Laat weten bij de reacties wat jij van dit boek vindt!

1 Comment

Add Yours

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.