Nostalgie met nieuwe Winnie agenda!

“Hoe spel je liefde?” vroeg Knorretje? ‘Dat spel je niet, dat voel je’, antwoordde Winnie de Poeh. Iedereen heeft toch wel een favoriet Disney-figuurtje. Voor mij is dat altijd Winnie de Poeh geweest: de wijze, soms gekkige teddybear. Disney brengt voor 2019 een heuse Winnie de Poeh agenda uit! 

Ik was al weken op zoek naar een leuke agenda voor 2019. Nu ik ben afgestudeerd ben ik niet meer gebonden aan de schoolvakantie-tot-schoolvakantie modellen en kwam ik na een snelle zoektocht bij de agenda van Winnie de Poeh van Disney terecht. Het geweldige team van Disney was zo aardig om mij er eentje op te sturen! (doet nog steeds een blij dansje). Afgelopen week kwam hij binnen en wauw wat is hij mooi!

De voorkant met een agenda, met voor de fans van Poeh een bekend moment: Winnie met zijn handen in de honing. En de bekende quote: ‘A perfect day for doing nothing’ 


Het binnenwerk met een kaart van Winnie’s woonplaats

Ik heb de agenda meteen uitgeprobeerd en heb eigenlijk geen één minpuntje kunnen ontdekken. De inkt droogt snel op de pagina’s waardoor je niet met van de inktvlekken blijft zitten. De pagina’s zijn overzichtelijk ingedeeld, voor iedere week twee pagina’s en achterin de agenda heb je een aantal bladzijden om notities te maken. Ook zit er een handig leeslint in en mega cute strikje aan de zijkant om je agenda dicht te knopen.

Dat deze agenda ook gegarandeerd een glimlacht op je gezicht brengt iedere keer als je hem ziet, maakt het voor mij helemaal af. Met andere woorden: Love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.