Recensie: Did I mention I love you, Estelle Maskame

Op je achttiende je boek in winkels hebben liggen is al een hele prestatie. Estelle Maskame neemt dit nog een stapje verder door haar boeken wereldwijd te verkopen. ‘Did I mention I love you‘, het eerste boek uit de nu al populaire DIMILY serie, is een wervelwind aan liefde, drama en humor.

9200000057701396Eden brengt de zomer door bij haar vader die ze na de scheiding van haar ouders drie jaar niet gezien heeft. Ze krijgt er drie stiefbroers bij, van wie de oudste, Tyler, opvalt door zijn onbehouwen en arrogante gedrag. En toch… trekken Eden en Tyler steeds meer naar elkaar toe. Maar het kan niet. Ze zijn stiefbroer- en zus, en bovendien heeft Tyler al een vriendin. Maar hoelang kunnen ze hun liefde voor elkaar blijven ontkennen?

Een nieuw Wattpad fenomeen! Toen ik hoorde dat een achttienjarige meisje een hele trilogie had geschreven die overal ter wereld wordt verkocht stond ik echt verstelt. Dat het verhaal dan ook nog eens spannend is en goed geschreven maakt het alleen maar meer bijzonder. Estelle’s schrijfstijl is eigentijds en jeugdig. Ze weet precies hoe ze de spanning voor de lezer op moet bouwen.

Een spannend en goed geschreven verhaal maakt dit boek alleen maar meer bijzonder

Hoewel het principe van een ‘verboden’ relatie een onderwerp is dat al vaker is gebruikt, geeft Estelle er toch een hele nieuwe unieke draai aan. Voornamelijk omdat het gaat over een stiefbroer en stiefzus, wat ook sterke reacties oproept bij lezers. Daarnaast maakt Estelle haar karakters menselijk en is het makkelijk om in hun verhaallijn mee te gaan. Je komt steeds meer te weten over de karakters en kunt je in hun situatie verplaatsen.

estelle maskame boek 2

Ik zou zeggen, pak er een paar lekkere kipnuggets (Estelle’s favoriete eten) bij en geniet van dit nieuwe YA fenomeen. ‘Did I mention I love you’ garandeert je uren leesplezier en mag met recht een geweldig debuut worden genoemd!

Heb jij ‘Did I mention I love you‘ ook gelezen? Laat weten bij de reacties wat jij van het boek vindt! Wil je meer weten over hoe dit boek is ontstaan? Boekhopper interviewde Estelle over haar nu al glansrijke carrière.

2 Comments

Add Yours
    • 2
      Boekhopper

      Helaas was ik niet bij de boekpresentatie maar ik kon Estelle wel interviewen voordat ze haar boekpresentatie ging geven. Het interview is ook te lezen op Boekhopper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.