Recensie: Did I mention I miss you?, Estelle Maskame

Inmiddels is de serie uitgegroeid tot een waar YA-fenomeen. ‘Did I mention I miss you?‘ is deel drie uit de trilogie van Estelle Maskame en staat wederom in het teken van de liefde tussen Eden en Tyler.

9200000072590864Een jaar na haar break-up met Tyler, besluit Eden om terug te gaan naar Santa Monica. Ze heeft een nieuwe liefde gevonden en beweert geen gevoelens meer te hebben voor Tyler. Tyler is vastbesloten om de vonk weer te laten overspringen en nodigt haar uit om zijn nieuwe huis in Portland te bezoeken, waar hij een opvanghuis voor tieners heeft opgericht. Langzaam maar zeker wordt het Eden duidelijk dat haar hart een keuze zal moeten maken.

Wat werden we in ‘Did I mention I need you?’ achtergelaten met een cliffhanger! Zou het ooit nog goedkomen tussen Tyler en Eden? Zoveel vragen, zo’n hoge verwachtingen van ‘Did I mention I miss you?’ Verwachtingen die zeker zijn waargemaakt. ‘Did I mention I miss you?’ is een waardige afsluiter van de DIMILY-serie. Wederom vlot geschreven, een echte pageturner die bol staat van de liefde.

Did I mention I miss you? is een waardige afsluiter van de DIMILY-serie

Het verhaal van Eden en Tyler neemt in dit boek een vaart. Je merkt dat Estelle naar het einde van de serie toeschrijft. Obstakels die genomen moesten worden door de hoofdpersonen worden ook genomen en je blijft als lezer niet achter met vragen. Ook krijg je een andere kant van de hoofdpersonen te zien waardoor het verhaal meerdere verassende wendingen neemt. Om dit af te toppen is het einde er eentje die alleen in films voorkomt, feel-good all over!

‘Did I mention I miss you?’ is een echte must-read. Estelle’s schrijfstijl is vlot en gedetailleerd, maar zorgt er vooral voor dat je Eden en Tyler nog een keer in je hart sluit.

Heb jij ‘Did I mention I miss you?’ ook gelezen? Laat weten bij de reacties wat jij van dit boek vindt!

Boekhopper mag van Uitgeverij Moon Young Adult één exemplaar weggeven van ‘Did I mention I miss you?’ Wil je kans maken op dit exemplaar, lees dan even verder:

 • Laat bij de reacties weten waarom jij dit boek wil winnen.
 • Vermeld een geldig e-mailadres bij je reactie.
 • Hoeft niet maar is wel leuk, volg Boekhopper en Moon Young Adult op Twitter en Facebook.

Je kunt tot 1 april deelnemen aan de win-actie, daarna wordt de winnaar bekend gemaakt!

10 Comments

Add Yours
 1. 1
  Koko

  Ik ben echt fan van de boeken . De schrijfster is een echte rolmodel omdat ze op z’n jongen leeftijd zoiets moois kan schrijven. Het verhaal trok me echt aan vooral de onzekerheid van eden daar herken ik mezelf er soms in (iedere meid denk ik wel) en ik wacht al sinds vorig jaar op het laatste deel ; )

 2. 4
  Michelle Love

  Ik wil dit mooie boek winnen voor mijn beste vriendin. Ze wilt al heel lang Did i mention i love you? en Did i mention i need you? lezen maar ze heeft de laatste tijd niet genoeg geld. Ze is bijna jarig en ze zou dolblij zijn als ik haar deze boeken als cadeau zou geven!!

  Hopelijk kan ik nog meedoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.