Recensie: Did I mention I need you?, Estelle Maskame

Haar eerste boek was een groot succes en nu is dan ook het tweede deel in het Nederlands te lezen. Did I mention I need you? van Estelle Maskame, brengt ons terug naar het verhaal van Tyler en Eden wat opnieuw in het teken staat van liefde.

9789048834778_160Het is een jaar geleden dat de achttienjarige Eden Munro haar stiefbroer, en geheime liefde, Tyler Bruce, zag. Vanwege hun familie hebben ze een time-out in hun geheime relatie genomen, maar Eden kan haar opwinding moeilijk verbergen als Tyler haar voor de zomer in New York uitnodigt. Eden is gelukkig met haar vriend Dean, maar tijdens een lange, hete zomer wordt het duidelijk dat de twee nog niet over elkaar heen zijn. Kunnen Tyler en Eden de verleiding weerstaan?

Na het lezen van het eerste boek wilde ik meteen door met boek twee. Estelle had ons in ‘Did I mention I love you?’ met een cliffhanger achtergelaten die erom vroeg om meteen door te lezen. ‘Did I mention I need you?’ begon dan ook meteen spannend. Eden gaat voor zes weken naar Tyler die studeert in New York. Dit brengt meteen vaart in het verhaal en zorgt ervoor dat je na het lezen van de eerste pagina het boek al niet meer weg kunt leggen!

Na de eerste pagina kun je het boek al niet meer wegleggen. Het moet uit!

Estelle ontwikkelt zich in ‘Did I mention I Need you?’ nog meer als schrijfster. Haar schrijfstijl wordt gedetailleerder wat ervoor zorgt dat je als lezer nog meer in het verhaal zit. Daarnaast ontwikkelen de personages zich ook meer wat ervoor zorgt dat je nog dichter bij ze komt te staan. Ze worden vrienden van de lezer. Dit is alleen maar toe te wijden aan de vlotte schrijfstijl van Estelle.

‘Did I mention I need you?’ is wederom een boek dat bol staat van de liefde, humoristische situaties bevat maar ook ontroert. Als je het eerste boek hebt gelezen dan is dit boek zeker een aanrader!

Heb jij ‘Did I mention I need you?’ ook gelezen? Laat weten bij de reacties wat jij van dit boek vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.