Recensie: ‘Elke dag een vraag voor Lovers’

Het is vandaag Valentijnsdag en dat betekent uiteraard dat Boekhopper vandaag in het teken staat van de liefde! Uitgeverij Mus Creatief bracht een tijdje terug een boekje uit dat perfect past bij deze dag: ‘Elke dag een vraag voor Lovers‘. Het dagboek voor jou en je partner voor de komende drie jaar!

‘In ‘Elke dag een vraag voor lovers’ beantwoord je drie jaar lang, elke dag op dezelfde datum, dezelfde vraag. De vragen zijn bedoeld voor lovers en worden gezamenlijk ingevuld. Vaak gaan ze over elkaar, maar vooral over jullie leven samen. Als je dit doet, heb je na drie jaar een ontzettend leuk, persoonlijk naslagwerk. Het concept is eigenlijk heel simpel: het boek stelt jullie 365 vragen, een voor elke dag van het jaar. Op elke pagina is ruimte voor jullie beiden om in een eigen schrijfvlak de vraag te beantwoorden. Je kunt dus ook nog zien hoe jullie in die drie jaar veranderen, hoe jullie relatie zich ontwikkelt en wat jullie allemaal denken en meemaken. Een ideaal dagboek voor lovers die elkaar beter willen leren kennen en een geweldig boek om cadeau te geven en krijgen!’

Naast lezen is er iets waar ik net zoveel passie voor heb: schrijven! Het liefst schrijf ik de hele dag, zowel voor mijn werk als in dagboeken. Van jongs af aan houd ik ze al bij, ik was dan ook dolenthousiast toen ik erachter kwam dat Mus Creatief dit toffe boekje heeft uitgebracht. Het dagboek voor stellen!

In ‘Elke dag een vraag voor lovers’, krijg je zoals de titel het al zegt iedere dag een vraag. Deze vragen lopen uiteen van: ‘Wat is het laatste cadeau wat je van je lover hebt gekregen?’ en ‘Waar zijn jullie het nooit over eens?’ tot vragen als ‘Hoe ziet jullie droomvakantie eruit?’ en ‘Over welk principe zijn jullie het echt oneens?’. 365 vragen die je gedurende drie jaar invult, waardoor je een mooi beeld hebt van hoe jullie denkbeelden, ideeën en gebaren door de jaren heen zijn veranderd. Een waardevol document dat daarnaast ook nog een super leuk is om in te vullen. Door de vragen ga je namelijk gezamenlijk het gesprek aan over onderwerpen die voorheen niet eens in je op zouden komen. Zoals onder andere: waarvoor vind jij dat je lover eens voor naar de dokter zou moeten gaan?

‘Een mooi document voor de rest van je relatie!’

‘Elke dag een vraag voor Lovers’ is een boekje dat partners dichter naar elkaar toebrengt, een momentje van samenzijn kan zijn doordat je het gezamenlijk invult en nadenkt over de vragen die je hebt gesteld, maar ook vooral een mooi document is om te koesteren. Het geeft je inzichten in hoe de afgelopen jaren zijn geweest, hoe jullie zijn veranderd. Welke gezamenlijke doelen je hebt behaald, welke dromen zijn uitgekomen en wat jullie nog willen bereiken. En dit boekje is zeker niet alleen een serieuze aangelegenheid, het staat bol van de humor met pakkende en vlotte vragen, soms op het scherpst van de snede afgesteld om echt een leuk gesprek uit te lokken.

‘Elke dag een vraag voor Lovers’ is wat mij betreft het boekje dat niet mag ontbreken tijdens deze Valentijnsdag. Het zorgt ervoor dat het iedere dag een beetje Valentijn is door elkaar beter en beter te leren kennen en daarnaast na drie jaar een mooi en waardevol document te hebben voor de rest van jullie relatie! En voor alle singles tijdens deze dag, Mus Creatief heeft ook een prachtig dagboek uitgebracht dat je gedurende vijf jaar alleen invult. Zeker de moeite waard om eens te bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.