Recensie: ‘Elke dag een zoen’ van Lars van der Werf + exclusieve voorpublicatie!

Vanaf 2014 brengt hij al een lach op het gezicht van vele lezers met zijn grappige, liefdevolle maar vooral geniale versjes. Lars van der Werf brengt ons deze zomer de versjesbundel ‘Elke dag een zoen‘.

Glimlachen moet je wat Lars betreft elke dag doen, zoveel mogelijk, en om je daar een beetje bij te helpen heeft hij weer een heel boekje vol glimlach geschreven. 

Als er iets is wat Lars van der Werf kan dan is het mensen aan het lachen maken. Ook in ‘Elke dag een zoen’ weet hij het weer voor elkaar te krijgen. ‘Elke dag een zoen’ bevat meerdere lagen, in ieder versjes schuilt een klein verhaal. De manier waarop Van der Werf dit weet te vertellen is niet alleen humoristisch maar zet je ook aan het denken.

Van der Werf laat ons op een nieuwe manier naar de liefde kijken

Zo spoort hij ons aan om vooral ook buiten je comfort zone te denken, mogen we best een keer uit de band springen en laat hij je op een nieuwe manier naar de liefde kijken. Maar het is niet alleen het thema liefde dat wordt behandeld in deze bundel. Meerdere thema’s zoals frustratie, geluk en verdriet komen naar voren. Dit maakt het een echte must-read voor deze zomer!

Van uitgeverij Meulenhoff Boekerij mag ik één versje exclusief voorpubliceren! Ik ben ontzettend benieuwd wat jullie van het onderstaande versje vinden!

‘Elke dag een zoen’, Lars van der Werf

Als je deze zomer iedere ochtend vol goede moed wil opstaan dan raad ik je aan om de ochtend te beginnen met ‘Elke dag een zoen’. Glimlach gegarandeerd!

Heb jij ‘Elke dag een zoen’ ook gelezen? Laat weten bij de reacties wat jij van deze bundel vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.