Recensie: PS Ik hou nog steeds van je

Haar eerste boek, Aan alle jongens van wie ik hield, zorgde al voor een wereldwijd fenomeen. Aan schrijfster Jenny Han om een deel twee uit te brengen. PS ik hou nog steeds van je staat in het teken van de liefde, voor jezelf opkomen en jezelf echt leren kennen.

9789048831197_160Lara Jean had niet verwacht écht verliefd te worden op Peter. Zij en Peter deden maar alsof. Tot nu dan. Het wordt allemaal nog verwarrender als een andere jongen uit haar verleden terugkeert, en daarmee ook haar gevoelens voor hem. Kan iemand verliefd zijn op twee jongens?

‘PS Ik hou nog steeds van je’ gaat meteen verder waar het eerste boek je achter heeft gelaten. Na het lezen van de eerste bladzijde zit je meteen weer in het verhaal. Han’s schrijfstijl blijft vlot, sprankelend en gedetailleerd waardoor je het boek niet meer weg kunt leggen. Lara Jean wordt een vriendin van de lezer en in dit boek leer je haar ook beter kennen. Han zorgt ervoor dat je je als lezer kunt verplaatsen in situaties omdat ze zo ‘gewoon’ aandoen. Maar juist dat ‘gewone’ zorgt ervoor dat dit een verhaal is dat indruk maakt.

Maar juist dat ‘gewone’ zorgt ervoor dat dit een verhaal is dat indruk maakt

Hoewel het zeker een boek is dat je gekluisterd houdt aan de pagina’s komt het verhaal in het begin langzaam op gang. Vooral omdat er in het begin nog niet heel veel gebeurt. Iets dat in het eerste boek anders is. Het einde maakt dit weer helemaal goed door geweldige plottwisten en de  groei die Lara Jean doormaakt.

‘PS Ik hou nog steeds van je’ staat bol van de liefde, maar raakt ook doordat relatief ‘gewone’ situatie op zo’n manier worden vertelt dat ze speciaal zijn. ‘PS Ik hou nog steeds van je’ is zeker een aanrader!

Heb jij ‘PS Ik hou nog steeds van je’ ook gelezen? Laat weten bij de reacties wat jij van dit boek vindt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.