Recensie: Voor altijd gezien, Marie Force

De droom van vele, een superster ontmoette die je dan ook nog eens leuk vindt! Voor hoofdpersoon Natalie wordt het werkelijkheid. Voor altijd gezien is een mierzoet romantisch verhaal.

26437_56f061cb32abd_26437Na een tragische gebeurtenis toen ze vijftien was, heeft het Natalie Bryant jaren gekost om zichzelf opnieuw uit te vinden. Het laat­ ste wat ze verwacht is dat haar leven compleet zal veranderen tijdens een wandelingetje door Greenwich Village. Maar als haar hond Fluff ontsnapt, gaat Natalie achter hem aan en botst zo tegen de wereldberoemde filmster Flynn Godfrey op. Die zojuist werd gebeten door Fluff… Vanaf hun eerste botsing is Flynn gefascineerd door Natalie. Als hij haar laat gaan zal hij daar de rest van zijn leven spijt van hebben, dat weet hij zeker. Hij is bereid zichzelf te veranderen in de man die zij nodig heeft. Ook al zegt ze dat ze nooit met hem naar bed zal gaan, en wil hij dat respecteren. Maar kan hij zijn lichamelijke verlangens wel onderdrukken en haar de echte, romantische liefde geven die ze zo verdient? En vooral: kan hij zijn geheimen lang genoeg verborgen houden om haar aan zich te kunnen binden?

Een mierzoet verhaal, dat is het zeker! Marie Force brengt ons een nieuw fenomeen in de roman wereld. Een verhaal met geheimen, liefde en erotiek. Je wordt meegenomen in de wereld van Natalie en Flynn die halsoverkop op elkaar verliefd worden. Een wervelwind aan geheimen en liefde volgen elkaar op. Force weet je voornamelijk met deze geheimen aan de pagina’s gekluisterd te houden. Maar ook halen deze geheimen weer de snelheid uit het verhaal waardoor het soms langdradig overkomt.

Hoofdpersonen zijn menselijk en hebben hun gebreken

Een mooi aspect van dit verhaal is de kracht om jezelf te blijven. Natalie blijft het gehele verhaal heel dicht bij haarzelf. Iets dat je steeds minder terugziet in boeken. Een boek waarin de hoofdpersoon niet teveel veranderd is dan ook een hele verademing. Dat Natalie een positieve invloed heeft op Hollywood Bad boy Flynn is dan weer iets om toe te juichen en zorgt er ook voor dat je als lezer meegaat in het verhaal. Hoofdpersonen zijn menselijk en hebben hun gebreken. Maar worden uiteindelijk een vriend van de lezer.

Als je opzoek bent naar een boek met hartstochtelijke liefde en erotiek dan is ‘Voor altijd gezien’ zeker een aanrader. Mierzoet maar wel een verhaal om even in weg te dromen.

Heb jij Voor altijd gezien ook gelezen? Laat weten bij de reacties wat jij van dit boek vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.