Recensie: We zijn allemaal tijdreizigers op zoek naar een toekomst, Loesje

“Motivatie, soms is vrij krijgen om een ijsje te eten genoeg.” “Succesgevoel, dat de leraar je te-laat-komsmoes in één keer accepteert.” Loesje neemt het jaar op een hilarische wijzen met ons door!

1a9646085de70c97ed14343e88d71379_cache_Of het nu gaat over het Oekraïne-referendum, een koudere Koningsdag dan kerst, Hillary vs. Trump, gaten in je spijkerbroek, superfoods, het faillissement van V&D, zomeravonturen, Panama Papers, de Olympische Spelen, de aanslagen in Brussel of plannen voor misschien een nieuwe studie, Loesje maakt er eigenzinnige posters over die hart en hersenen prikkelen. Alle posters die Loesje een jaar lang over de meest uiteenlopende onderwerpen heeft gemaakt, zijn nu gebundeld in dit boekje: We zijn allemaal tijdreizigers op zoek naar een toekomst.

Iedereen kent wel een poster van Loesje. Je ziet ze voortaan overal. In het boek: ‘We zijn allemaal tijdreizigers op zoek naar een toekomst‘ laat Loesje nog één keer alle posters passeren. De posters zijn vlot, wakkeren discussies aan en zijn ook nog eens grappig. De ultieme combinatie! Daarnaast worden er ook dingen behandeld waar je normaal niet eens bij stil zou staan. Wat heb jij bijvoorbeeld gedaan op 29 februari, de extra dag die we dit jaar hadden?

De posters zijn vlot, wakkeren discussies aan en zijn ook nog eens grappig

‘We zijn allemaal tijdreizigers op zoek naar een toekomst’ is een boek met meerdere lagen. Zo staat er bij ieder hoofdstuk een stukje tekst, dat betrekking heeft op alles wat er in die periode is gebeurt. Het laat je stilstaan bij de gebeurtenissen en discussies van meerdere kanten bekijken.

‘We zijn allemaal tijdreizigers op zoek naar een toekomst’ is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een boek met hilariteit, actualiteit en uitspraken die aanzetten tot nadenken.

Heb jij ‘We zijn allemaal tijdreizigers op zoek naar een toekomst’ van Loesje, ook gelezen? Laat weten bij de reacties wat jij van dit boek vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.