Recensie: ‘Yoga Girl: Zwichten voor een zoen’, Audrey Carlan

Hoewel de Yoga Girl serie van Audrey Carlan al een paar maanden compleet op de markt is, had ik hem tot op heden nog niet gelezen. Daar komt vandaag verandering in! Lees hieronder wat ik vind van Yoga Girl: Zwichten voor een zoen.

‘Toen yoga-instructeur Mila Mercado werd gevraagd om mee te doen aan de les van een nieuwe collega en verslag uit te brengen aan haar werkgever, kon ze niet vermoeden dat Atlas Powers, de zelfverzekerde en schandalig knappe nieuweling, haar meer te leren zou kunnen hebben dan een erotische maar omstreden vorm van yoga.

Atlas Powers heeft twee passies in zijn leven: zijn carrière in de muziek, en de begeerlijke maar onbereikbare Mila Mercado. Overdag geeft hij yogalessen om wat bij te verdienen, tot de vurige vrouw van zijn dromen zijn les binnenwandelt en een heel nieuwe dimensie verleent aan het woord “verlangen’…’

Midden in een serie beginnen met lezen, hoor ik je denken. Gelukkig zijn de  boeken uit de Yoga Girl serie van Carlan goed te lezen zonder verdere voorkennis over de andere personages. Ik was benieuwd of er in dit boek ook weer echt een verhaal werd verteld zoals we dat inmiddels van Carlan gewend zijn. Het antwoord daarop is volmondig, ja! De schrijfster heeft weer een mierzoet liefdeverhaal neergezet waarbij de emoties van de personages alle kanten op schieten. Haar schrijfstijl sprankelt, is gedetailleerd maar maakt het vooral moeilijk om het boek weg te leggen.

‘Wat ik fijn vond aan dit boek is dat er iets meer diepgang in zat’

Wat ik fijn vond aan dit boek is dat er iets meer diepgang in zat. Ja, het is doorspekt met intieme scenes, maar Carlan heeft ervoor gekozen om dit boek een klein beetje anders te maken dan de anderen. Zowel Mila als Atlas leer je als lezer goed kennen doordat Carlan hun gedachtes goed naar papier weet te vertalen. Je gaat echt met hen op reis naar het vinden van hun geluk. Daarnaast spat de chemie natuurlijk weer van de pagina’s. En niet alleen in de intiemere stukken, maar ook in de rest van het verhaal.

Als je fan bent van de boeken van Audrey Carlan dan is ‘Yoga Girl: Zwichten voor een zoen’ ook zeker weer een echte aanrader. Liefdevol, een echte easy read en bij vlagen grappig.

Heb jij Yoga Girl: Zwichten voor een zoen ook gelezen? Laat weten bij de reacties wat jij van dit boek vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.